Reakcia na článok R. Bednára – Vznik novej Osmanskej ríše. . .

4. septembra 2017, , Nezaradené

Tento článok je bohužiaľ pravdivý. Zvlášť veta: …v Sarajeve, Prištine a ďalších mestách Balkánu sú za peniaze z týchto krajín „kupované“ ženy, aby na ulicu vychádzali vždy kompletne zahalené, a tak prispievali k tomu, aby sa zdalo, že tam už vládne islam.

Presne o tom mi rozprávala známa, pôvodom z Balkánu, pri nedávnej návšteve svojho rodného mesta. Bola zdesená ako tam rastie vplyv islamu a začína to tam opäť vrieť. Nie, že by bol Balkán niekedy pokojný, ale teraz je to veľmi na hrane. Ženy dostávajú finančný príspevok za nosenie burky a muži za nosenie typickej brady. Šokovaná bola najmä názormi mnohým mužov, ktorí otvorene volajú po mnohoženstve a nie sú to len moslimovia.

Všade vládne napätie. V mestách si moslimovia dávajú na bytovky svoje cedule s citátmi z koránu a podobne, pričom v týchto obytných domoch žijú i iné náboženské skupiny. Nikto si však nedovolí namietať, pretože by ho zarezali. Doslova. Táto známa sa pri návšteve domoviny nahlas na ulici vyjadrila k týmto ceduliam a domáci ustráchane reagovali: „pst… ticho…“, a vysvetlili jej ako sa veci majú.

Len toľko. Blog R., Bednára nie je a nikdy nebol o konšpiráciách. Iba ustráchaní chlapi, ak ich možno nazvať ešte chlapmi, si radšej nechcú priznať pravdu o súčasnej situácii v EU a vypisujú hlúposti pod jeho články a kade tade. Neviem, či by našli odvahu o týchto konšpiráciách hovoriť ženám, ktoré sú znásilňované dennodenne migrantmi. Nielen v susednej Viedni sa od migračnej vlny neuveriteľnej zvýšil počet znásilnení.

A niečo na zamyslenie – Som presvedčená, že ak by migranti znásilňovali takmer iba mužov, nikto by ich do EU nepúšťal…